sunnuntai 29. huhtikuuta 2012

lapsimessuilla

Mies halusi lähteä eilen Lapsimessuille. Olimme siellä viime vuonnakin, joten tiesimme mitä odottaa. Siksi ihmettelinkin, minkä takia mies halusi sinne – hän kun inhoaa väenpaljoutta. No minä olen yleensä valmis kaikkeen tuollaisen, joten mikäs siinä!

Meno oli Messukeskuksessa odotetunlainen. Porukkaa ja ääntä oli niin paljon, että melkein tuli itsellenikin pakokauhu, vaikka kestänkin tungosta aika hyvin. Naureskelin miehelle, että se joka on kahden vaiheilla – haluaako lapsen vai ei, tänne kannattaa tulla tunnustelemaan. Ei niin lapsirakkaille tyypeille paikka olisi suoranainen helvetti.

Lapsi oli arvatenkin todella innoissaan kaikesta mitä siellä oli. Harmi vaan, että väkimäärä hidasti asioita. Messuilla oli vaikka mitä mielenkiintoista, sekä lapsille, että vanhemmille, mutta jos haluaisi mennä oikein kunnolla tutkimaan ja shoppailemaan, silloin kannattaa lähteä melkeinpä ilman lasta. Tai sitten niin, että toinen on lapsen kanssa niissä lukuisissa pomppulinnoissa, pallomerissä, liukumäissä, askatrelupisteissä tai konsertissa sillä aikaa kun toinen tutkii ständejä.

Ehdin käydä pikaisesti yläkerran OutletExpossakin sillä aikaa kun mies ja lapsi kävivät PetExpossa katselemassa pupuja ja vaikka mitä kivaa.

Hälinästä huolimatta meillä oli oikein onnistunut päivä. Lapsella oli paljon riemun ja ihmettelyn aihetta ja minäkin tein pari löytöä. Ostin sieltä lapselle ihanan LipFishin pinkin heppamekon, joka on aivan mielettömän hyvälaatuista, joustavaa ja paksua puuvillaa. Se on juuri sen oloista matskua, joka ei mene pesussa miksikään. Nuo a-linjaiset mekot ovat pitkäikäisiä, koska lyhyeksi jäätyään ne menevät vielä pitkän aikaa vähän pitempinä t-paitoina. Tälläkin hetkellä tytöllä on monta sellaista käytössään, jotka ovat ensin olleet mekkoina. Yksi lemppari "t-paidoista" on nimittäin 68 senttinen. :) Itselleni löysin sieltä ihanan perinteisen putkikassin.

Messujen jälkeen lapsi nukahti autoon heti ja jatkoi uniaan kotona vielä melkein kolme tuntia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti