keskiviikko 23. tammikuuta 2013

antakaa jotain!


Ai miten laihisprojektini on lähtenyt käyntiin? Aaargh, vihaan laihduttamista! Vaikka otankin sen nyt tosi rennosti, minä olen silti ihan vieroitusoireiden vallassa. Voin samalla tosi energisesti ja hyvin, mutta suurin ongelma onkin juurikin se, että tekee mieli kaikkea sitä mitä pitäisi vähentää. Ohje mieliteoille on se, että täytyy huolehtia säännöllisestä syömisestä ja näläntunteen loitolla pitämisestä ja niin teenkin. Aaargh! Suurin ongelma ei todellakaan ole se, vaan se tietoisuus, että nyt täytyy rajoittaa tiettyjä asioita. Psykologinen reaktio.

Joku ravitsemustyyppi kerran lohdutti minua, että kehoni toimii ainakin oikein: vartalon pitääkin reagoida lihomalla jos syö liikaa ja/tai väärin. Ne, jotka leveilevät sillä etteivät liho vaikka mitä suuhun laittaisi ovat itse asiassa vääränlaisen aineenvaihdunnan vallassa. No kiitti lohdutuksesta, mutta kuulostaa silti ihan tyhmältä jutulta mun korvissa.

Mutta en minä mitään luovuttamassa ole. Pari viikkoa on mennyt jo tosi hyvin (paitsi viikonloppuisin pitää vähän ratketa) aikaisemmin itselleni laatimillani ohjeilla. Vettäkin olen oppinut juomaan ja aamupalaa syömään. Helkkari.

5 kommenttia:

 1. Vinkkiä kuule pukkais - ostettiin sodastream ihan veden hiilihapotukseen, kun ei meillä osata juoda vettä. Jostain syystä sitä hiilihapotettua vettä meillä juodaankin ihan reippaasti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vinkistä! Sodastreamillä hapotettu vesi on minulle tuttua, mutta itse taas pidän enemmän tavallisesta vedestä, jota olen onneksi nyt tottunut juomaan ihan hyvin. Tosi kivaa jos se on toiminut teillä noin hyvin! Moni kehuu sitä hyväksi ostokseksi.

   Poista
 2. Sä olisit pärjännyt pula-aikana. Ennen vanhaan liha luiden ympärillä merkitsi vaurautta. :))

  VastaaPoista
 3. Hyvä hyvä! Siitä se lähtee, pikku asioita kun muuttaa elämäntavoissaan niin tuloksia tulee. :)

  VastaaPoista