keskiviikko 29. elokuuta 2012

oodi tytöille

Illan ensimmäinen mansikkamargarita, josta ei
ainakaan tequilaa puuttunut! :DTyttökavereiden kanssa tulee vietettyä yllättävän ja harmillisen vähän aikaa. Siis pelkästään niin, etteivät miehet ole mukana. Viime launtaina koitti kauan sitten sovittu tyttöjenilta (tai vuorokausi) kun kokoonnuimme viiden ystävän kesken yhden luokse. Ohjelmassa oli erilaisien drinkkien tekoa, syömistä ja myöhemmin kaupungille lähtemistä. Kaksi ystävistä olivat aloittaneet valmistelut jo edellisiltana ja jatkaneet seuraavana päivänä. Kun saavuin paikalle, pöytä notkui toinen toistaan herkullisemmista ruoista: oli pinaatti-fetapiirakkaa, marinoituja kasviksia, "avaruussipulia", salaattia, juustoja, keksejä, tzatzikia, lammasjauhelihapullia nyt muutaman mainitakseni (tulipa nälkä..) Lopuksi kaiken kruunasi överikakuksi ristimämme jälkkäri, joka sekin oli aivan mahtavan makuista.

Oli aivan ihanaa jutella ilman kiirettä, nauraa vatsansa kipeäksi ja liikuttua milloin mistäkin. Ja yhdessä tälläytyminen on yksi parhaista jutuista! Kävelimme luottobaariin ja tanssimme oikein olan takaa. Valomerkin jälkeen kävelimme takaisin ystävän luo (minä sukkasillani, sillä jalat huusivat jo armoa), söimme yöpalaa ja menimme nukkumaan. Minulla oli kerrankin tilaisuus nukkua pitkään, mutta mitä vielä. Heräsin taas ennen puolta yhdeksää! Aamupäivällä meillä oli ihana brunssi ja lisää naurua.

Naurua ja huumoria tästä porukasta ei todellakaan koskaan puutu, mutta vakavatkin asiat nostetaan tapetille ihan yhtä sujuvasti. Meistä jokainen on puhelias, joten voisi kuvitella että polotamme toistemme suuhun. Näin ei kuitenkaan ole: kun yksi puhuu, muut antavat heti tilaa. Ja mikä parasta, tässä porukassa toisen tukeminen on sataprosenttista.

Meillä kaikilla on aika karski, miehinenkin huumori. Kun heitetään sekaan tyttöjen hömpötyksiä (tää on niin hyvä kynsilakka, ostin viime viikolla! Hei saanko laittaa sun hiukset? Vähänkö näytät hyvältä! Kummat kengät mä laitan?), henkeviä juttuja ja tunteellisuutta, paketista ei puutu kertakaikkiaan mitään.

Tällaisten vuorokausien jälkeen olo on suorastaan henkistynyt ystävien aiheuttamasta hyvästä olosta.

Janina, Mari, Minttu ja Tuija, kiitos! Otetaan pian uudestaan. 
Olette rakkaita! <3


Munakokkelia tulossa!

Brunssi, joka vei kielen pyllyyn asti.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti