keskiviikko 21. maaliskuuta 2012

uusi pöytä, so sue me!Vähän huono tuo kuva, mutta olemme pian yllä olevan pöydän omistajia. Estimated Time of Arrival on viimeistään Vapun jälkeen. En ole koskaan pitänyt Ikea-ruokapöydästämme ja mielestäni sen ostaminen oli muutamia vuosia sitten virhe. No ihan ok pöytä se on lukuunottamatta paria pientä ontuvaa ratkaisua ja hintalaatusuhde on mielestäni huono. Olen himoinnut tätä pöytää viime syksystä asti, mutta liian kalliin hintansa vuoksi olen tyytynyt vaan hiplaamaan sitä. Toissa viikolla saapui postiluukusta lappunen, joka muutti kaiken: kaikki tuotteet tässä kyseisessä firmassa olivat 40% alessa (paitsi elektroniikka tms.) yhtenä ainoana päivänä. Tuntui juhlalliselta ostaa tuo kaunis huonekalu ja vieläpä ihan kokonaan yhdellä kerralla. Ihme kyllä, mieskin on innoissaan.

Tämänhetkisen pöydän saa kyllä menemään huuto.netissä, jolloin ei jää niin huono omatunto.. (Huono omatunto minulla on kyllä lähinnä vaan muiden mussutusten takia, mutta ehkä pystyn elämään sen kanssa.) So sue me, jos meille tulee uusi pöytä! Kyllä muutkin tekevät hankintoja, joille ei olisi hengen hätää.

5 kommenttia:

 1. Ihana! Miekii haluun!

  Otto

  VastaaPoista
 2. Hehee, onneksi olkoon! Olet ensimmäinen kommentoija!
  Palkinto saapuu myöhemmin. :)

  VastaaPoista
 3. Eihän tässä ole mitään mussuttamista, kun vanhakin lähtee kiertoon, ja tilalle tulee itseä miellytävä aikaa kestävä pöytä :D On muuten hieno.

  VastaaPoista
 4. Kiitos, ihanaa kun rohkaisit minua! :)
  Tämä on kaikenlisäksi valmistettu kierrätyspuusta.

  VastaaPoista