maanantai 19. maaliskuuta 2012

äiti ja iskä vapaalla

Saimme viikonloppuna tilaisuuden lähteä kahdestaan ulos. Äitini piti saada minulta lainaksi laukku matkaansa varten, joten sain houkuteltua vanhempani meille yöksi, jotta pääsemme miehen kanssa kahdestaan syömään ja elokuviin.

Tein vanhemmille valmiiksi edellisessä postauksessa olevaa Pollo Limonelloa ja leipää, jonka seassa oli paljon auringonkukan- ja seesaminsiemeniä. Minusta on aina kivaa hemmotella meillä kyläileviä ihmisiä ja etenkin jos he tulevat vahtimaan lasta, on hemmottelu vielä enemmän itsestään selvää.

Aina kun pääsemme treffeille, aloitan ravintolafiilistelyn jo monta päivää aikaisemmin surfafilemalla eat.fi-sivustolla. Tällä kertaa minulla ei kuitenkaan ollut todella kiireisestä viikosta johtuen aikaa tehdä sitä kuin yhtenä iltana, mutta eipä tuo tahtia haitannut. Kävimme syömässä Bali-Haissa, jonka ruoka on kyllä tosi hyvää. Tunnelma ravintolassa on rento, mutta samalla siinä on pieni sekoitus hienostuneisuutta. Sisustus on minimalistinen ja tarkkaan harkittu. Vaikka ravintolassa on aika vähän erilaisia elementtejä, silti siellä riittää katseltavaa etenkin sisustusta rakastavalle ihmiselle.

Vatsat täysinä syöksyimme Tennariin, mutta kaikki elokuvat, joihin meinasimme mennä olivat niin täynnä, että vaihtoehtoina olivat joko eturivin tai reunojen peräkkäiset paikat. No, otimme sitten ekan joka listalla oli alkamassa ja Hamiltoniin mentiin. Ihan ok, vaikken ole mikään toimintaelokuvien fani. Mutta pidän kuitenkin ruotsalaisista elokuvista niin paljon, että voin katsoa melkein mitä vaan.

Oli tosi rento ja piristävä ilta. Kotona kuului jo kuorsaus kun palasimme. Hiivimme nukkumaan sohvalle, jossa katselimme vielä vähän aikaa telkkaria.

Suklaakakkua jälkkäriksi. Ah!

Tuomiokirkko hehkui kotimatkallamme.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti