kotijuusto-tomaatti-sipulisalaatti (6 annosta)
6 tomaattia
1 iso punasipuli tai kevätsipulia
1 valkosipulin kynsi
1 paprika
puolikas punaista chilipalkoa
marinadi
2 rkl rypsi- tai oliiviöljyä
2 rkl vaaleaa balsamietikkaa
1rkl sokeria
ripaus suolaa
jogurttikastike
2 dl turkkilaista jogurttia
1/2 dl vihreää pestoa
1 tl sokeria
päälle
1 pkt (250 g) Valion kotijuustoa
1 rkl juoksevaa Oivariinia
1/2 dl paahdettuja pinjansiemeniä
Viipaloi tomaatit. Leikkaa sipuli ohuiksi renkaiksi. Hienonna valkosipuli. Leikkaa paprika pieniksi kuutioiksi. Halkaise chilipalko, poista siemenet. Hienonna. Yhdistä kasvikset.
Yhdistä marinadiainekset. Lisää kasvisten joukkoon. Anna marinoitua 2 - 3 t. Sekoita kastike.
Asettele marinoidut kasvikset laakealle tarjoiluvadille.
Leikkaa kotijuusto pituussuunnassa kuuteen palaan. Kuumenna paistinpannu kuumaksi. Paista juustoviipaleet nopeasti rasvassa molemmin puolin. Nosta salaatin päälle.
Koristele pinjansiemenillä ja basilikalla. Tarjoa kastike erikseen.
![]() |
Nams. |
Namnammmm... :)
VastaaPoista