keskiviikko 13. kesäkuuta 2012

romantillista

Meillä oli miehen kanssa aika ihana viikonloppu. Porovoolaisella ystävällämme oli kolmekymppisbileet ja saimme järjestettyä samaan reissuun myös kahdenkeskeistä aikaa. Perjantaina menimme yöksi vanhemmilleni ja seuraavana päivänä lähdimme kahdestaan Haikkoon lapsen jäädessä mummille ja ukille hoitoon.

Kun pääsimme lauantaina hotelliin, aloin tehdä itselleni antaumuksella erilaisia kauneushoitoja sillä aikaa kun mies meni saunaan. Musat päälle, avocadonaamio kasvoihin ja pikku drinksu käteen. Pitkä suihku. Ja ehostus. Se, että saa tehdä tuon kaiken niin hitaasti kuin ikinä haluaa, on mahtavaa luksusta. On myös hienoa levittää kaikki meikit sun muut pöydälle ilman, että pieni utelias tyttö haluaa kokeilla kaikkia. Olen tietenkin jo tottunut siihen, mutta joskus on kiva laittautua ihan rauhassa.

Bileet olivat tosi hauskat ja viihdyimme siellä melkein viimeisiin porukoihin. Pyysimme taksia jättämään meidät vähän kauemmas ovesta ja lähdimme pienelle yökävelylle kartanon pihalle.

Huoneessa söimme vähän eväitä, joita olimme etukäteen ostaneet valmiiksi. Ai että pieni suolainen maistuu aina niin hyvältä biletyksen jälkeen! Vaikka kerrankin olisimme saaneet nukkua pitkään, meillä oli kello herättämässä kahdeksalta. Aamu oli ihanan raikas ja aurinkoinen, joten oli pakko taas vähän kävellä kartanon ihanalla pihalla. Sitten aamiaiselle. Ah, se sali oli niin kaunis, eikä aamiaistarjoilusta puuttunut mitään.

Sen jälkeen taas pientä kävelyä kartanon pihalla, josta valuimme huoneeseen ja siitä isojen kylpytakkien uumenissa kylpylään. Allasosastolla oli kylmä- ja kuumavesiallas, sekä tavallinen allas. Oli kaikenlaisia hierovia suihkuja, poreita ja virtauksia. Osasto ei ollut iso, mutta eipä sen suurempi tarvinnut ollakaan. Meidän lisäksi ei ollut montaa ihmistä, joten saimme olla siellä missä huvitti. Lilluimme siellä oikein antaumuksella ennen huoneeseen palaamista ja kapsäkkien pakkaamista.

Kun astuimme huoneesta, ukki oli juuri tullut lapsen kanssa aulaan. Tämäkin oli poikkeuksellinen luksustilanne, koska meidän ei tarvinnut lähteä hakemaan lasta erikseen ensin mummin ja ukin luota ja sitten taas jatkaa toiseen suuntaan kotiin.

Se oli ihana viikonloppu, mistä erityiskiitos vanhemmilleni ja tietenkin juhlat järjestäneelle ystävällemme!

Aurinkoa pursuileva aamiainen.

Pieni lampi ja suihkulähde kartanon kupeessa.

Omistajan elkein.

Kaunis nurmialue jatkui rantaan asti.

Vielä kerkeää kylpylän puolelle.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti