keskiviikko 27. kesäkuuta 2012

juhannus

Keskikesän juhla meni perinteisin menoin mökillä. Ilma suosi meitä ja pääsimme nauttimaan lämpimästä ilmasta, vain viimeisenä päivänä satoi. Heitin talviturkin 17 asteisessa vedessä ja siellä pysyi ihan hyvin olemaan vähän pitempäänkin. Veteen meno on aina vaikein, mutta paras mennä heti, eikä jäädä rannalle miettimään.

Meidän lisäksi paikalla olivat vanhempani ja siskoni perhe. Mökin laajennus valmistui viime vuonna, joten nyt ei tilasta ole puutetta isommallakaan jengillä.

Minulla oli ennen juhannusta aika paljon univelkaa, joten hiljaisessa mökkimaisemassa uni tuli sillä sekunnilla kun itsensä asetteli lappeelleen. Oli mukava myös päästä lueskelemaan kirjaa, saunomaan ja syömään yhdessä. Äiti teki taas niin hyvää ruokaa, ettei paremmasta väliä. 

Juhannuksen krokettimestaruus on kiistatta minulla! 

Nyt on vielä tämä viikko töitä ja sitten viisi (5) viikkoa lomaa! Yleensä kesän alkuun asti on töissä kova härdelli, mutta nyt on sellainen poikkeuksellinen tilanne, että olen saanut hommat eteenpäin jo tosi hyvissä ajoin. Tämähän tuntuu siis nyt jo melkein lomalta (ja näiden lauseiden jälkeen tulee tietenkin se kuuluisa kaaos.)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti