torstai 16. tammikuuta 2014

matka häämöttää

Ääääää, en jaksaisi enää millään odottaa reissun alkamista. Vielä neljä viikkoa, joka kyllä menee nopeasti. 

Toisaalta tämä odottelu ja etukäteisfiilistely on melkein parasta. Odotan ihan hirveästi jo matkaa edeltävää iltaa, kun viimeistellään pakkaamista hyvän musiikin tahdissa ja ollaan kutkuttavan jännässä tunnelmassa. Rakastan myös sitä hetkeä kun saavutaan lentokentälle. Rakastan lentämistä, lentokoneruokaa (olen varmaan tässä aika kirkkaassa vähemmistössä) ja sitä, että lennolla voi lukea mielin määrin. Olen säästänyt kolme edellistä Oliviaa tätä reissua varten. Sain siskoltani joululahjaksi Imagen vuosikerran ja toivon että eka ehtii tulla reissuun mennessä (en halua tarkistaa netistä ilmetymispäivää, koska on paljon kivempaa kun se on yllätys). Sen lisäksi otan tietenkin jonkun kirjan.

Minulla on tapana ostaa tulevan matkakohteen opas, vaikka olisin käynyt siellä aikaisemminkin ja omistaisin jo oppaan kyseiseen paikkaan. Se on ikään kuin muisto jokaisesta reissusta ja on kiva muutenkin saada päivitettyä tietoa, etenkin jos edellisestä kerrasta on monta vuotta. Nyt käteeni tarttui Mondon matkaopas ja se vaikuttaa hyvältä. Olen parina iltana juuttunut lukemaan sitä ja koko sisukseni on täynnä perhosia.


2 kommenttia:

  1. Aaaaaahhh, parasta! Minä en kylläkään tykkää lentämisestä ja lasten kanssa liikkuessa lukeminenkin on käynyt mahdottomaksi, mutta muuten kaikki matkan odotuksessa ja lähtemisessä on ihanaa! Nauti!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lasten kanssa on toki eri asia tuon lukemisen kanssa. Meilläkin tulee tietenkin eteen reissuja, jolloin en voi lukea mielin määrin. :) Kiitos! Ja nautinnollista loppureissua teille!

      Poista