keskiviikko 31. heinäkuuta 2013

kylppäri


Aika kivaa kun lomalla voi hoitaa asioita, joita ei ole saanut tehtyä aikaisemmin. Arkena on joko liian vähän aikaa tai sitten ei jaksa tarttua asiaan. Viikonloppuisin taas on joko menoja tai sitten sitä keksii kaikenlaista muuta.

No nyt on kylppäri saanut viimeisen silauksen. Sehän oli jo laatoituksiltaan kunnossa, mutta laatikosto oli mennyt kuprulle, samoin pöytätaso kärsinyt vaurioita – eikä puujäljitelmäpinta muutenkaan kamalasti napannut. Lamppu oli hajalla ja sen kupu ei pysynyt paikallaan. Pistorasia oli niin ahdas, että töpseliä sinne tunkiessa lampun rikkoutunut kupu tippui aina rämisten lavuaariin. Lavuaari oli ihan nätti, mutta aika epäkäytännöllinen. 

Keittiörempan yhteydessä jäi puista pöytätasoa yli just vessan pöytätason verran. Lisäksi uusi laatikosto, peili ja lamppu löysivät paikoilleen. Jotta pöytätasoa olisi enemmän käytössä, takaseinälle laitettiin lisähyllyt samalla kiskosysteemillä kuin muutkin kylppärin hyllyt. Niihin löytyi matskut vanhasta kodista ylijääneillä tarvikkeilla. Uusi lavuaari on samanlainen kuin mikä edellisessä kodissakin pesuhuoneeseen hankkimamme. Se oli niin hyvä, että nyt hankittiin samanalainen.

Mieshän tässä teki suurimman työn ja onneksi se oli hänestä mukavaa hommaa. Mulle jäi suunnittelu, lopulliset päätökset kalusteista, siivousta ja loppusilaus, eli tavarat paikoilleen ja sisustus (= kivoimmat jutut). 

Pahoittelen kuvien hämäryyttä. Täältä löydät kuvan edellisestä kalustuksesta (skrollaa melkein alas asti). Päällisin puolin ilme ei paljon muuttunut, mutta muuttui kuitenkin.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti