sunnuntai 4. tammikuuta 2015

swoop bag

Niin kauan kun lapseni on ollut innokas Legoilla leikkijä, olen kaivannut suuresti denim-kankaasta valmistettua Lego-pussia, joka meillä lapsena oli. Tai on edelleen, mutta sitä, kuten myös lapsuuden Legoja säilytetään mummin ja ukin luona siellä tapahtuvia serkkutyttöjen leikkejä varten. 

Pussi on mielestäni ainut kätevä Legojen säilytystapa (ellei sitten halua erotella palikoita värien mukaan), koska se todella säästää hermoja, aikaa ja on luontevasti mukana leikin aikanakin. Pussi siis levittyy kokonaan auki pyöreäksi lätyksi, jolloin myös tiettyjen palasten löytäminen on helpompaa kun ne automaattisesti levittyvät pussin mukana. Pois siivoamisessa piilee pussin paras puoli, koska palikat kauhotaan helposti ja nopeasti takaisin ilman ärsyttävää nosteluoperaatiota johonkin koriin tai laatikkoon. Pussi suljetaan reunoissa olevista naruista vetäisemällä.

Jostain syystä Lego ei enää valmista kyseisiä pusseja ja sekös on minua harmittanut. Sitten löysin verkkokaupan, joka myy samalla periaatteella toimivia pusseja, joissa bonuksena on tyylikäs toteutus ja mahtava väriskaala. Tilasin joulun alla yhden lapselle ja kaksi pienempää kahdelle kummitytölle. Käytännöllisiä myös muissa tarkoituksissa. Nyt suorastaan huokailen ihastuneena kun Legot levitetään lattialle.

Ompelutaitoisellehan tällaisen tekeminen on lastenleikkiä ja netti 
onkin turvoksissa kaikenlaisia DIY-esimerkkejä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti