maanantai 10. helmikuuta 2014

berliininmunkki ja muut tarinat

Ahaa, sain haasteen siskoltani. Kiitos niiiiin paljon!
Oikeasti kyllä tykkään näistä. Olen aina pitänyt kysymyksiin vastaamisesta. 
Jopa kuivat kyselykaavakkeet ovat kivoja.
Tällä kertaa kysymyksiä ei ole montaa, mutta niitä täytyy kyllä pohtia.

Sitten lähtee:

1. Ällöväri sisustuksessa:
Tjaah.. Olen käynyt läpi aika monia värivaiheita sisustuksessa, joten periaatteessa en vieroksu mitään. Olipa kyse sitten riemunkirjavasta tai hillitystä värimaailmasta, kaiken a ja o on mielestäni hallittu kokonaisuus. Väitän jopa, että kaikki värit sopivat kaiken kanssa, kunhan tilanne on viety johdonmukaisesti loppuun asti. Vaikka viihdyn parhaiten maanläheisten värien keskellä, voisin ihan hyvin nähdä kotini vaikka kirkkaan keltaisena tai turkoosina. Tää on kyllä tosi paha.. Jos mun nyt on ihan pakko sanoa joku epätodennäköisin väri jolla sisustaisin niin se voisi olla tummempi violetti.

2. Design-esine/huonekalu joka tulee ehdottomasti meille:
Niin kauan kuin muistan, olen haaveillut Tapiovaaran valkoisesta Mademoiselle-tuolista, joka olisi mieluiten vanhan tuotannon yksilö. Käytön jäljet ovat toivottavia, koska silloin sillä on luonnetta. 

3. Epähurmaavat henkilöhahmot TV:ssä:
En tiedä epähurmaava, mutta otsasuoneni pullistuu Supermarjosta.
Erehdyin kerran katsomaan jonkun jakson taannoisesta sarjasta ja se riitti sitä laatua.

4. Epäsuosikki leivonnassa:
Tarkoittaako tämä epäsuosikkia kun leipoo itse vai leivonnaista syötynä? Jos syötynä niin kaikki (minun suuhun) liian makea: kakut, joissa on marsipaanikuorrutus, berliininmunkki-tyyppiset ratkaisut, mantelin makuiset jutut ja liian tiiviit leivonnaiset ilman mitään raikkaan maun häivääkään. No, en ole mikään leivonnaisdiggari, joten listaa voisi jatkaa aika pitkälle. Pähkinänkuoressa: liian makeat ja kuorrutetut jutut. Muistan kun aina lapsuudessa mummilassa kahvipaussilla otettiin kyytipoikana jotain "kahvihyvää", mikä tarkoitti jonkin sortin makeaa piirakkaa, kakkupalaa tai muuta sellaista. Minä en koskaan halunnut. "Kun ei ymmärrä hyvän päälle!" hattuili mummi. :) 
Minun juttujani ovat mieluummin suolaiset leivonnaiset.

5. Blogi-inhokit:
Vähän inhottava kysymys, mutta vastataan nyt sitten.. Minuun ei vetoa blogit, joissa on jatkuvalla syötöllä tietyssä asennossa poseerattuja "päivän asu" -kuvia (vaikka ymmärrän, että niiden pääpaino yleensä on vaatteissa) tai ylipäätään sellaiset, joissa puhutaan pelkästään materiasta. Pidän pohdiskelevista, elämän makuisista blogeista, joissa kirjoittaja näyttää välillä heikkoutensakin.Sääntöjen vastaisesti en lähetä tätä eteenpäin. Anteeksi.

1 kommentti: