Nyt nimittäin löytyi ihan sikanopea, helppo ja hyvä ohje pastafaneille.
Huomasin sen Mondon Ruoka & Matka -lehdestä. Check this out!
Huomasin sen Mondon Ruoka & Matka -lehdestä. Check this out!
Sitruunapasta (neljälle)
Sitruunapesto
Puntti tuoretta basilikaa
2 sitruunan mehu
1 dl oliiviöljyä
3 rkl parmesaaniraastetta (ihan vahingossa lurahti vähän enemmän)
suolaa
pippuria
Tarjoiluun
Parmesaaniraastetta
(sitruunamehua) > en laittanut, koska 2 sitruunaa oli tarpeeksi
Pane kaikki peston raaka-aineet korkeaan kulhoon ja soseuta sauvasekoittimella
(koska jotain pitää uhmata, en soseuttanut. Toimi hyvin ilmankin.)
(koska jotain pitää uhmata, en soseuttanut. Toimi hyvin ilmankin.)
Keitä pasta ohjeen mukaan suolatussa runsaassa vedessä.
Kun pasta on al dente, sekoita siihen pesto (annoin pikkusen aikaa imeä makuja kannen alla)
Tarjoile raastetun parmesaanin ja sitruunalohkojen kera.
Kun pasta on al dente, sekoita siihen pesto (annoin pikkusen aikaa imeä makuja kannen alla)
Tarjoile raastetun parmesaanin ja sitruunalohkojen kera.
Namskis;)
VastaaPoista